Email
Facebook
Twitter
Instagram
Vimeo

Volem que el cost del lloguer del local de l’oposició es destini a ajudes al Tercer Món

Publicat per el 9 maig 2013 a Notícies | 0 comentaris

 

local_oposicio

El pressupost municipal per l’any 2013 no contempla cap partida d’ajuda al tercer món, a diferència del que era habitual en els pressupostos d’Independents-esquerra. Destinar el 0,7% dels diners municipals per ajudar als que més ho necessiten no hauria de ser una partida a retallar dins dels més de 7 milions d’euros que gestionarà el govern local aquest any. Estem parlant de destinar poc més de 50.000 € a entitats que treballen amb aquest àmbit. Si fa o no fa, el sou de l’alcalde.

En aquest sentit, el nostre grup ha decidit renunciar al local que l’Ajuntament ens ofereix als tres partits de l’oposició. És el que ocupava fins fa poc el Punt Jove, al costat del bar de Can Rajoler. No el volem i no hi farem cap més trobada en ell i així ho hem fet saber als altres grups de l’oposició, que també el comparteixen amb nosaltres. I hem fet arribar al govern de CiU-PP que els prop de 450 € de lloguer mensual – el local és privat- es destinin a compensar aquest 0,7% que no aportarà l’Ajuntament. Uns 5.500 € anuals.

Creiem que el consistori ens ha de donar un espai on desenvolupar la nostra gestió d’oposició dintre de les instal·lacions propietat del municipi i per tant gratuïtes i sense cap cost pel ciutadà. Tal i com va fer el nostre govern entre els anys 2003 i 2011 quan va cedir un despatx dins de l’edifici de l’Ajuntament als partits de l’oposició.

Fes un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *